Introductie

Om kennis te maken met ons, de studio en onze lessen, geven wij regelmatig introducties. Je doet dan niet zomaar mee in een bestaande les, maar krijgt in een speciale les alle aandacht om de basisprincipes van Pilates te leren kennen.

Tijdens de introductie is er ruimte om uitgebreid in te gaan op jouw achtergrond (blessures, klachten), uitleg te geven en om je te laten ervaren wat Pilates voor jouw kan betekenen.

Pas daarna besluit je of je mee wilt doen aan de wekelijkse lessen en wordt duidelijk in welke les je het beste kunt instromen. Voor de introductie berekenen wij eenmalig €30,-. Wij berekenen geen inschrijfgeld.

Een introductie kun je op twee manieren volgen. Of je doet mee aan een workshop, in een groep op zaterdagochtend (klik hier voor de data) of je volgt een introductieles. De introductielessen zijn op maandagavond met maximaal twee andere deelnemers.

Om er voor te zorgen dat er niet te veel mensen in een workshop of les zijn vragen we je om vooraf contact op te nemen als je wilt mee doen. Voor een introductie op een ander moment, kun je een afspraak maken.