Groepslessen

Wij bieden groepslessen op verschillende niveaus aan. Ben jij niet bekend met Pilates dan is een beginnersniveau zeer aan te raden om te leren de oefeningen op de juiste wijze uittevoeren. Als je al ervaring hebt, is instromen in een hoger niveau ook mogelijk.

Ook is het mogelijk om samen een inlooptraject op te zetten zodat je aansluiting kunt vinden bij een hoger niveau als het tijdstip van een beginnersgroep niet haalbaar is.

Je begint altijd met een eenmalige introductieles. Hierin leer je de basisprincipes van Pilates. We leggen uit, laten je ervaren wat Pilates is en wat het voor jou kan betekenen. Er is dan veel ruimte voor jouw individuele situatie en vragen. Je kunt vervolgens voor jezelf bepalen of Pilates bij je past en of je je wilt aanmelden voor een wekelijkse les. 

Meer informatie: inschrijven en voorwaarden, rooster en tarieven

 

Privélessen

Naast groepslessen bieden wij ook privélessen aan. Hierin kun je nog gerichter aan persoonlijke leerpunten of klachten werken. Dit kan bijvoorbeeld met een blessure, na een operatie, bij een afwijkende houding, een chronische ziekte, of gewoon omdat je liever individueel traint. Ook kan het zijn dat je graag een aantal privélessen volgt, voordat je aan groepslessen begint.

Meer informatie: rooster en tarieven

 

Pilatesapparatuur

Bij Pilates Studio Arnhem bieden we tevens training aan op de originele Pilates-apparaten, zoals Reformer, Tower en Chair. Dit is alleen mogelijk tijdens privélessen.