Anke Briéll volgde, na de opleiding tot dansdocent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, een opleiding tot Pilatesdocent in München. In 2002 richtte zij Pilates Studio Arnhem op. Daarna volgde ze vele bijscholingen, waaronder cursussen anatomie en osteopathie. Ook geeft zij bijscholingen aan fysio- en zwangerschapstherapeuten. Anke werkte als trainer met artiesten en dansers, waaronder Ilse DeLange en het jeugdensemble van Introdans.

 

Marijke van Wagenberg is opgeleid als sportmasseur en voltooide in 2004 haar opleiding als sporttherapeute. In haar werk zag zij het positieve effect van Pilates bij sportblessures en ze besloot zich hierin verder te verdiepen. Hiervoor reisde zij af naar Los Angeles waar zij in 2006, bij Marie José Blom, wereldwijd een van meest gerenomeerde docenten, haar Pilatesopleiding voltooide. Sindsdien heeft zij haar eigen studio in Waalwijk en geeft zij groeps- en privélessen bij Pilates Studio Arnhem. 

Vanaf september 2020 werkt Marijke helaas niet meer als vaste docent voor Pilates Studio Arnhem. Zij zal wel als gastdocent aan de studio verbonden blijven.