na_zwangershap

Inschrijving

Het hele jaar door starten er nieuwe cursusgroepen en is instromen/starten mogelijk. Het cursusseizoen loopt van begin september tot en met half juli.

Als je je wilt inschrijven voor een cursus dan volg je eerste een introductieworkshop. Na deze workshop kun je instromen in een van de beginnerscursussen (basis). Je kunt op het rooster vinden op welke dagen en tijden er beginnerscursussen plaatsvinden. Aanmelden voor een beginnerscursus doe je met het aanmeldingsformulier dat je tijdens de introductieworkshop zal worden uitgereikt. Je kunt hierop dan ook je voorkeur aangeven voor de dag en tijd dat je de lessen wilt volgen.

Inschrijven doe je in principe voor een geheel cursusseizoen (september t/m half juli). Wil je tussentijds stoppen, dan geldt een opzegtermijn van twee maanden. De kosten voor de lessen betaal je in elf of in drie termijnen.
Aan het einde van het seizoen is je inschrijving beƫindigd, je kunt je dan opnieuw aanmelden met behulp van een aanmeldingsformulier voor het nieuwe seizoen.

Pilates Studio Arnhem streeft ernaar dat je op de lestijd en dag kunt blijven waar je al lessen volgt, maar kan dit alleen garanderen bij voldoende aanmelding.
Wanneer je later in het seizoen instroomt,  wordt het aantaal resterende lessen in rekening gebracht.

Kijk hier voor alle cursusvoorwaarden.


Download hier het aanmeldingsformulier voor de introductieworkshop.