introductieworkshop

Introductieworkshop

Iedereen die interesse heeft voor het volgen van lessen bij Pilates Studio Arnhem start met een introductie workshop. Deze workshop heeft twee doelen. Allereerst is het een kennismaking met de Pilates-methode, de studio en de docenten. Op basis van deze eerste ervaring kun je dan beslissen of het volgen van lessen bij Pilates Studio Arnhem iets voor je is. Het tweede doel van de introductieworkshop is het aanleren van de basisprincipes van de Pilates-methode. Na de introductieworkshop ben je dan in staat om in te stromen in een van de beginnersgroepen.

Een introductieworkshop duurt 3,5 uur en vindt plaats op een zaterdagochtend tussen 10.00u en 13.30u. Dit lijkt erg lang voor een training, maar je hoeft je geen zorgen te maken. Tijdens de workshop is er veel ruimte voor vragen en zal er uitleg gegeven worden over de methode. De oefeningen zullen in het begin vooral gericht zijn op het ontdekken van de spieren die getraind dienen te worden. Door de combinatie van uitleg en ervaringsoefeningen leer je de juiste spieren aan te spannen, zodat je de oefeningen op de juiste  wijze kunt uit voeren en niet in een oude patroon vervalt.
Tijdens de workshop zal een pauze worden gehouden van ongeveer 20 minuten, hierin wordt gezorgd voor koffie en thee.

Ben je niet in staat om een introductieworkshop te volgen op een van de aangegeven data, dan is het mogelijk eenmalig een privéles af te spreken ter introductie. Om hiervoor een afspraak te maken kun je contact op nemen met ons.


De kosten van deze introductieworkshopworkshop
kun je hier vinden.

De data voor de introductieworkshop staan hier vermeld.


Download hier het Aanmeldingsformulier Introductieworkshop.